AAA Management
Diensten >>
als manager,
als adviseur
of als coach
Voorwaarden
Tarieven
Six Pack
Orbit 2008
Privacy
Contact

 

 

Of als coach

 

'Beleef samen de ontdekkingsreis in het schemergebied tussen de twee oren.'

 

Coachen is niet er bij staan en roepen wat anderen moeten doen. Coachen doe je met je hart en als steun en toeverlaat. Je gaat samen de reis en het avontuur aan. Meedoen in de actie, meedoen om tegenslagen te overwinnen en het succes te vieren.

 

Coaching is een individuele en serieuze zaak. Het is een ontdekkingsreis door alle eigenschappen die je bezit. De goede en de slechte. Het geestelijk gereedschap waar je het mee gaat doen. Maar wanneer pak je de lijm en wanneer de bijl ?

 

In het traject wordt je met jezelf geconfronteerd. Weten wat je wilt en hoe je daar gaat komen. Wat je daar voor nodig hebt, wat je al hebt en wat je gaat versterken of verzwakken. Een compositie van gebalanceerde eigenschappen die er samen voor zorgen dat je zelfverzekerd je doelstelling in het leven gaat bereiken.

 

Mensen kunnen wel een kunstje leren, maar wordt nooit echt natuurlijk gedrag. Gedrag en omgang moet bij je passen, net als een lekkere broek, een zachte trui of een goed bedrijfspand. Het moet van je zelf worden. Het moet van jezelf zijn. Dan is het pas echt!

 

Van een goede coach krijg je iets waar je mee verder kunt in je leven. Geen boekje met slimmigheidjes, maar iets dat van jou is , iets dat jou in balans houdt, wat er ook gebeurt!

 

meer weten ?

 

 

 

 

We make working fun...

 

 

to Top of Page

info@AAA-management.nl