AAA Management
Diensten >>
als manager,
als adviseur
Voorwaarden
Tarieven
of als coach
Privacy
Contact

Of als adviseur

 

Organisatie ontwikkeling : 'Het gestructureerd laten floreren en groeien van een organisatie en haar meerwaarde in de samenleving.'

 

Wat is nu eigenlijk organisatie ontwikkeling ? Een organisatie is een samenstelling van doelen, middelen en mensen. Als die drie pijlers uit balans zijn is er een verstoring die de ontwikkeling tegenhoud.

En dat is jammer. Het voelt soms aan of je niet echt veel verder komt.

 

Er zou een werkcultuur moeten heersen die de individuele ambities bevredigd, die een aantoonbare bijdrage aan de doelstelling levert en waar niet de middelen maar de doelstelling centraal staat.

Die krijg je natuurlijk niet zomaar. Dat kost veel tijd en inzet.Vergelijk nu eens een organisatie met een levend wezen. Je huisdier, je hond of koddige kater. Als je niet goed voor hun conditie en welzijn waakt kunnen ze snel ziek worden, ze worden te dik of te dun, lusteloos of vragen negatieve aandacht. Als het niet goed gaat met het diertje maak je je zorgen. Zo zou je ook tegen jezelf en tegen je bedrijf aan moeten kijken.

  

Goed voor je bedrijf zorgen. Dat is geen uitputtingsslag maar een bron van energie. Daar moet je aan werken, dat moet je doen. Met hart en ziel. Door een werkomgeving te bieden die interessant is, waar iedereen graag is en met een product waar je met zijn allen trots op bent.

  

Meer weten ?

 

We make working fun...

to Top of Page

info@AAA-management.nl